Logo mooilaarbeek.nl
Het paleis van de Dalai Lama in Lhasa   | Fotonummer: 204a66
Het paleis van de Dalai Lama in Lhasa
Kunst en Cultuur

Fotoexpositie van Lenie Huijbers en Ton Sonneveldt

Ontmoetingen in de Himalaya

Beek en Donk - Een grote droom na het lezen van het boek 'Seven years in Tibet' om ooit eens voor de Potala, het paleis van de Dalai Lama in Lhasa, te kunnen staan is uitgekomen. Een gedeelde droom die ertoe leidde dat Lenie en Ton in 2009 inderdaad deze bijzondere reis maakten.

Tibet, zeer hoog gelegen in de Himalaya met een Bhoedistische cultuur heeft hen diep geraakt. Vredelievende, vriendelijke mensen in een prachtige omgeving met een bijzondere leefwijze. Authentiek en op een manier die hen vijftig jaar terug in de tijd bracht. Na Tibet zijn ze ook nog naar Oost Tibet, Ladakh en Nepal geweest die allemaal aan de Himalaya grenzen. Daar hebben Lenie en Ton een aantal prachtige wandelingen gemaakt en bijzondere ontmoetingen gehad met de mensen daar en hun bijzondere leefwijze. Zij hebben hun belevenissen en ontmoetingen proberen te vangen in foto's en materiaal dat ze mee hebben gebracht uit deze landen.

Tijdens een expositie willen zij dit laten zien de komende 4 weken. Tashi Delai. Deze expositie is op zaterdagen en zondagen van 4 tot en met 26 februari van 14.00 tot 17.00 uur in 't Oude Raadhuis, Heuvelplein 8 te Beek en Donk. Ton en Lenie 'ontmoeten' u daar graag.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>