Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Voor TSO de Muldershof in Beek en Donk is Laarbeek voor Elkaar op zoek naar enthousiaste mensen, die het leuk vinden om met kinderen te werken en op schooldagen beschikbaar zijn van 11.30 tot 13.15 uur.

Zij bieden een prettige werkomgeving binnen een enthousiast team van de basisschool, begeleiding door Fides kinderopvang en een belastingvrije onkostenvergoeding van €10,00 per middag.

De Bewonersraad van WoCom in de Gemeente Laarbeek zoekt nieuwe leden. Wilt u meedenken over het beleid van de verhuur, sociale huisvesting en alles wat daarbij komt kijken? De leden van de Bewonersraad moeten huren bij WoCom en in de gemeente Laarbeek wonen. Als lid van de Bewonersraad wordt u met een vrijwilligersvergoeding tegemoet gekomen.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.