Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Gemeente

Laarbeek - Voor TSO de Heindert in Aarle-Rixtel en TSO de Raagten in Beek en Donk is Laarbeekvoorelkaar.nl op zoek naar inval-overblijfkrachten. Enthousiaste mensen die het leuk vinden om met kinderen te werken en op schooldagen beschikbaar zijn van 11.45 tot 13.05 uur.

Er is een scholing van 5 bijeenkomsten van 3 uur. Je krijgt een belastingvrije onkostenvergoeding van €10,00 per middag en begeleiding door Fides kinderopvang.

Het Taalmaatjesproject Laarbeek is op zoek naar betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Maatjes zijn betrokken vrijwilligers die allochtone vrouwen en mannen helpen bij het vinden van een eigen plek in Laarbeek. Als taalmaatje help je een allochtone vrouw of man met het verbeteren van haar/zijn Nederlands. Een taalmaatje kan op allerlei manieren helpen: samen op stap gaan om afleiding te zoeken of om mensen te ontmoeten: samen sporten, musea bezoeken of naar de film. Bezoek thuis: koffie drinken, praten en spelletjes doen, en zo de Nederlandse taal oefenen of huiswerkondersteuning.

Meer informatie:
Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mail naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.