Afbeelding

Voorverkoop van 'De Vriendenkring' loopt op rolletjes

Algemeen Algemeen

Lieshout - Het is gezellig druk in de grote zaal bij het Dorpshuis, er wordt kei hard gewerkt aan het podium van het toneel. Timmerlui, behangers en schilders zetten alle zeilen bij om een prachtig podium te maken. Regisseuse Wilma van Dijk, wijkt niet van haar plek, omdat ze het tot in de puntjes afgewerkt wil zien. Gelukkig loopt het allemaal op rolletjes.

De spelers voeren ook de druk op. Ze oefenen niet alleen op woensdag, maar ook op zaterdag en daar kan zo ook nog een zondagmorgen bij komen. Dat alles omdat het tot in de puntjes goed moet zijn om het publiek zo optimaal mogelijk te laten genieten. Die druk op de spelers werpt zijn vruchten af, want het wordt steeds meer routine in het spel en de vaart zit er goed in. Jullie begrijpen het al, ook dat… loopt op rolletjes.

De kaartverkoop van 'Het laat de pastoor koud' is op 6 maart gestart bij Top 1 Toys van Berlo in de Dorpsstraat in Lieshout. Daar zijn al 6 avonden uitverkocht 29 maart 2,en 5 april zijn er nog kaarten te koop, dus als je nog een leuke avond bij De Vriendenkring mee wilt maken ben er dan snel bij, want de voorverkoop loopt ook… op rolletjes.

Een avondje Vriendenkring begint om 20.00 uur en is om 23.00 uur klaar. Een heerlijk avondje ongedwongen genieten in de prachtige theaterzaal in het Dorpshuis. Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor €6.50 maak je dit leuke feestje mee.

De Vriendenkring hoopt ook dit jaar weer voor 9 bom volle zalen te mogen spelen, dat zou weer een kroon zijn op een jaar hard werken. Het publiek kan zeker weer gaan genieten. Zij hopen dat als ze na afloop naar buiten komen, dat ze een super avond hebben gehad met een mooi compliment daar bij… het liep echt weer allemaal… op rolletjes bij 'De Vriendenkring'.