Afbeelding

Voorverkoop start voor bordeel ‘De Rooie Molen’

Algemeen

Lieshout - Er is al veel over gesproken in het dorp; de een vindt het geweldig, de ander spreekt er schande van. Maar voor de liefhebbers die een avondje in ‘De Rooie Molen’ mee willen maken, gaat de voorverkoop op 15 februari van start.

De voorverkoop zal natuurlijk heel discreet verlopen bij Top 1 Toys van Berlo in de Dorpstraat in Lieshout. Niemand zal het doorvertellen en niemand zal erover praten. Toch gaan de dames van het bordeel er stiekem vanuit dat ze alle negen de avonden gewoon volle bak hebben.

De deuren van ‘De Rooie Molen’ gaan 5 maart open en op 6, 9, 11, 12, 13, 16, 18 en 19 maart geven de dames u ook nog de kans om een avondje mee te maken. Voor het geld hoeft u het niet te laten, want voor slechts €6.50 maakt u zo’n spetterend avondje mee. Daar u normaal gesproken ver moet rijden, als u naar een bordeel wilt, kunt u nu in eigen dorp blijven, want het speelt zich allemaal af in de grote zaal van het Dorpshuis in Lieshout.

Tip: Wilt u weten of uw vrienden en kennissen ook naar een voorstelling gaan? Dan kunt u dat natuurlijk gewoon vragen…. maar u zult wellicht geen antwoord krijgen. Mocht u echter constateren dat ze rood kleuren tot over de oren, dan kunt u er gerust vanuit gaan dat ze reeds een kaartje gekocht hebben.

Alle avonden worden ondersteunt door toneelvereniging ‘De Vriendenkring’. Zij zullen daar discreet en onopvallend aanwezig zijn, helpen en inspringen waar nodig. Het beloven mooie avonden te worden voor zowel dames als heren. Avonden die bijzonder uniek zijn voor een dorp als Lieshout en waar nog lang over nagepraat zal worden. Wilt u dit niet missen en wilt u er in het dorp over mee kunnen praten? Ga dan een kaartje kopen en maak dit feestje mee!

Iedereen is welkom bij de uitvoeringen van toneelvereniging De Vriendenkring met de klucht: ‘Boerenbont en rode lampjes’, geschreven door C. Slotboom.