Afbeelding

Bordeelbouwers druk in de weer

Algemeen

Lieshout - Als vroeger een kroeg niet goed liep was het gebruikelijk deze om te bouwen tot een bordeel. In Lieshout is dit niet het geval, want daar wordt het van de grond af opgebouwd. De dames hebben graag een eigen werkkamer en de ontvangstruimte moet ook gezellig, romantisch en sjiek aandoen. Dat is toch wel even heel iets anders dan zomaar wat aanpassingen doen.

De locatie in deze is ook zeer bijzonder te noemen. Het is namelijk in de grote zaal van het Dorpshuis in Lieshout. In de drukbezette zaal blijft het bordeel drie weken staan omdat het een proef betreft die in samenwerking met Toneelvereniging ‘De Vriendenkring’ wordt gehouden. Het is voor iedereen mogelijk om eens discreet een kijkje te komen nemen in dit bijzondere wereldje. Dat kan nu heel simpel: u gaat een kaartje kopen bij Van Berlo, Top 1 Toys in de Dorpstraat in Lieshout. Dan bent u zeker weer een hele bijzondere ervaring rijker. Er is keuze uit negen avonden. Dan openen de dames van club ‘De Rooie Molen’ hun deuren en krijgt iedereen de aandacht die hij/zij verdient. Maar koop uw kaartje op tijd, want vol = vol. Vorig jaar hebben ze helaas veel mensen teleur moeten stellen, wat de toneelvereniging erg vervelend vindt. De voorverkoop is reeds begonnen en voor het geld hoeft u het niet te laten, een kaartje kost namelijk €6,50. U kunt zelf kiezen wanneer u komt: 5, 6, 9, 11, 12, 13, 16, 18, of 19 maart. Het blijft ook zeker bij deze negen avonden, want op 20 maart breken de bordeelbouwers alles weer helemaal af en is het voorbij. Op maandagavond 21 maart zit in die grote zaal gewoon weer de harmonie te repeteren en is er (vanwege de discretie) niemand geweest, als je het op de persoon af zou vragen…...

Toneelvereniging ‘De Vriendenkring’ raad iedereen aan om een avondje te komen genieten. Er bestaat echter wel een kans dat u er stijve spieren van krijgt, maar dat is dan van het lachen.. u bent gewaarschuwd!