Afbeelding

Voorbespreking De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - In de week van 3 april vinden de commissievergaderingen plaats ter voorbereiding op de raadsvergadering van donderdag 20 april.

De Werkgroep houd haar voorbespreking op 3 april in het ontmoetingscentrum van Beek en Donk. De voorbespreking begint om 20.15 uur en u bent van harte welkom om mee te praten over de toekomst van Laarbeek. De koffie staat klaar.

Op de agenda staan voor de commissie Ruimtelijk Domein, het voorstel tot vaststelling van de Woonvisie, de vaststelling van bestemmingsplan Vogelzang, de vaststelling van bestemmingsplan Bemmer IV, de actuele bouwplannen. Bij de commissie Sociaal Domein staat op de agenda; de planning van de bouw bij het Commanderij college en het toezicht op de huisvesting van statushouders. Deze vergaderingen worden op 4 april gehouden. Op 6 april is het de beurt aan de commissie Algemene Zaken met op de agenda een beslissing inzake een ingediend bezwaarschrift, de aankoop en grondruil voor de ecologische verbindingszone bij de Goorloop, een financiële bijstelling over 2017, wijziging legesverordening 2017.

De Werkgroep ziet u graag bij de voorbespreking. Mocht dat niet lukken en wilt u uw mening toch kenbaar maken, dan kunt u dat doen via dewerkgroep@gmail.com of via een van de commissie- of raadsleden. U kunt de mailadressen en contactgegevens vinden op www.dewerkgroep.nl.