Archieffoto van de zeepkistenrace in 2016
Archieffoto van de zeepkistenrace in 2016 Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Tweede editie zeepkistenrace in Lieshout

Algemeen Evenementen

Lieshout - Na het succes van vorig jaar zijn de voorbereidingen van de tweede editie in volle gang. De zeepkistenrace wordt wederom gehouden in de Dorpsstraat van Lieshout en wordt ook nu georganiseerd door Ok-Moi in samenwerking met Café-Zaal de Koekoek.

Op deze dag gaan de deelnemers in een wagentje/kar zonder aandrijving van een schans naar beneden om vervolgens een parcours in een zo snel mogelijke tijd af te leggen. Voor zowel kinderen als volwassenen, deelnemers en toeschouwers een erg leuk spektakel. De schans heeft een hoogte van 6 meter, voor de deelnemende kinderen onder 15 jaar is er een aangepaste schanshoogte. De zeepkistenrace gaat om 12.00 uur van start en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Tijdens dit evenement is er ruimte voor 60 deelnemers. Vanuit verschillende kanten verneemt de organisatie dat er veel interesse is om deel te nemen aan dit mooie evenement. De deelnemers van vorig jaar krijgen tot 7 april de exclusieve mogelijkheid om in te schrijven. Zonder deze deelnemers zou er nu geen tweede editie van de zeepkistenrace zijn en daarom willen zij deze
deelnemers een plek garanderen. Van 7 tot 14 april mogen alle inwoners van Laarbeek zich inschrijven. Na 14 april staat de inschrijving voor iedereen open tot het maximum aantal van 60 deelnemers is bereikt. Inschrijven voor dit spetterende evenement?Ga naar www.ok-moi.nl.

Naast de zeepkistenrace is op zaterdagavond 24 juni een gezellige Pre-Party met diverse live bands en DJ R-Bass bij Café-Zaal de Koekoek. De toegang is gratis. Wilt u ook als sponsor een bijdrage leveren aan dit evenement? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via zeepkistenrace@ok-moi.nl.