Afbeelding

Gezamenlijke Collecteweek in Laarbeek

Algemeen Algemeen

Laarbeek - In navolging van de Stichting Gezamenlijke Collecte Week Beek en Donk, vinden er dit jaar ook collecteweken in Lieshout, Mariahout en Aarle-Rixtel plaats in de week na Pasen van 18 tot en met 22 april.

De collecteweekmethode is in alle kernen van Laarbeek hetzelfde. Dit betekent voor u als inwoner van Lieshout, Mariahout, Aarle-Rixtel of Beek en Donk dat u in de week vóór Pasen in de periode van 10 tot en met 15 april, de goede doelen enveloppe van de collectanten persoonlijk of in uw brievenbus ontvangt. In de week na Pasen van 18 tot en met 22 april, komen de collectanten de goede doelen enveloppe vervolgens weer bij u ophalen.

In de enveloppe vindt u een brief met daarin een uitleg over hoe u kunt geven aan de goede doelen van uw voorkeur. Iedere kern van Laarbeek heeft een lijst met fondsen oftewel goede doelen waarvoor gecollecteerd wordt. Aan deze fondsen kunt u geven.

De gezamenlijke collecteweek in Laarbeek zorgt ervoor, dat er voor diverse goede doelen nog maar één keer per jaar een collectant in een vooraf aangekondigde week aan uw deur komt. Het is hierdoor eveneens mogelijk om met meer bedenktijd en bewuster aan de collecte deel te nemen. Maak daarom van deze mogelijkheid gebruik om aan die fondsen te geven waar uw voorkeur naar uitgaat.

Meer informatie over de gezamenlijke collecteweek in uw kern kunt u vinden op de websites van Lieshout (www.dorpsraad-lieshout.nl), Mariahout (www.zorgomhetdorp.nl), Aarle-Rixtel (www.gezamenlijkecollecteaarlerixtel.nl) en op de Facebookpagina van Beek en Donk, zoek op Stichting Gezamenlijke Collecte Week Beek en Donk.

Let op
Er wordt alleen gecollecteerd tijdens de jaarlijkse collecte van de fondsen die aangesloten zijn bij de Gezamenlijke Collecte Week. Vertegenwoordigers van andere fondsen of wervingsacties kunnen daarom nog steeds aan uw deur komen. Maak er met zijn allen een succesvolle collecteweek in Laarbeek van!