Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 93c71d
Foto: Martin Prick
Kunst en Cultuur

55+ avond in Aarle-Rixtel aftrap voor jubilerende Dorpsfeesten

Aarle-Rixtel- De Stichting Dorpsfeesten heeft zoals elk jaar gebruikelijk voor de ouderen van de kern Aarle-Rixtel een avond georganiseerd. Dit jaar wordt die verzorgd door het muzikale duo Lya de Haas en Hennie Korsten. De ouderen genieten zichtbaar van deze gezellige bijeenkomst.

Groots
In afwijking van andere jaren heeft de stichting de jaarlijkse ouderenavond ruim vóór de eigenlijke week van de dorpsfeesten gepland. De onderdelen zijn dan wat meer gespreid. Dat kan volgens woordvoerder Jorg Krijnen omdat de welbekende tent dit jaar vervangen is door de MCC De Dreef. Dit heeft alles te maken met de dit jaar op stapel staande 40-jarige verjaardag van het evenement.

Lees donderdag meer over de 55+-avond in DeMooiLaarbeekKrant. Volgende week staat er nog een uitgebreide aankondiging in over de Dorpsfeesten, die in het weekend van Hemelvaart gaan plaatsvinden. 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>