Afbeelding

Concertmiddag in Muziektuin

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Stichting MuziektuinPodium verzorgt op zondag 11 juni weer een concertmiddag in de Muziektuin van Beek en Donk.

De middag wordt om 13.00 uur geopend door het Seniorenorkest Gemert, dat voornamelijk gezellige luistermuziek uit de jaren zestig brengt. Omstreeks 14.00 uur volgt de Mariahoutse Liederentafel met een programma van alom bekende meezingers. Om 15.00 uur treedt het popkoor 'VOYSS' uit Erp op. Hun repertoire is veelzijdig en strekt zich uit van Bon Jovi tot Chi Coltrane en recentelijk Coldplay, kortom popmuziek van de jaren zestig tot nu. Om circa 16.00 uur wordt het programma afgesloten door de band Mrs. Ippi uit Gemert. Deze band is maar liefst drie ervaren zangeressen rijk die muzikaal worden begeleid door gitaar, contrabas, toetsen en percussie. Zij brengen verrassende versies van bekende en minder bekende nummers.

Het bestuur van de Stichting MuziektuinPodium nodigt iedereen van harte uit deze gratis optredens te komen bijwonen. Voor meer informatie over de stichting, de optredende groepen en de overige concerten van dit seizoen, kunt u terecht op hun website: www.muziektuinpodium.nl.