Archieffoto: doelman Rick v.d. Heuvel (vv Mariahout)
Archieffoto: doelman Rick v.d. Heuvel (vv Mariahout)

Burgemeester enthousiast over Laarbeek United

Sportnieuws Sport

Laarbeek - Ben jij de beste keeper van Laarbeek? En speelde je dit jaar bij ASV'33, ELI, vv Mariahout of Sparta'25 in de groep: O9, O11 of O13? Schrijf je dan in voor de 1e Laarbeek United Keepersdag! Deze wordt gehouden bij ELI op zaterdagmiddag 2 september.

Burgemeester Frank van der Meijden gaf in een gesprek aan, dat hij bij de keeperdag op 2 september, indien mogelijk, de prijsuitreiking wil doen. Zo niet, dan neemt een andere vertegenwoordiger van de gemeente zijn honneurs waar. Dus aan degenen, die nog niet hebben ingeschreven, nogmaals de mogelijkheid zich in te schrijven. Keepers van de 4 Laarbeekse verenigingen, die afgelopen seizoen gespeeld hebben in de groepen O13 , O11 en O9 zijn welkom. Het is een eenmalige en unieke gebeurtenis waar je bij moet zijn. Wie wordt het talent van Laarbeek en wint de hoofdprijs. Alle deelnemers ontvangen een medaille en attentie van de sponsor Sportshop Laarbeek. Schrijf je alsnog in? Inschrijftermijn sluit 20 augustus.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar m.spetter@iae.nl onder vermelding van jouw naam, club en leeftijdsgroep. Het wordt een leuke en leerzame middag, kom dus ook! Aanwezig: 13.00 uur. Aanvang: 13.30 uur.