Afbeelding

Geslaagde open dag bij Scouting Aarle-Rixtel

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Scouting Aarle-Rixtel heeft afgelopen zaterdag het Scoutingseizoen geopend met een geslaagde open dag. De open dag startte in de stralende zon met het zogenaamde 'overvliegen' waarbij de oudste leden van een speltak over gaan naar de volgende speltak. Het overvliegen gebeurde dit jaar met behulp van een parcours van hout en touw dat een stuk boven de grond was geknoopt. De leden die overvlogen moesten hier overheen lopen en aan het einde werden zij telkens opgewacht door de leiding van hun nieuwe speltak.

Na het overvliegen gingen ook de rest van de activiteiten van start. Zo kon je tennisballen afschieten met een blijde, je kon je uitleven op een springkussen, een slingerpad volgen of zaklopen met big-bags. Binnen in de blokhut was er tenslotte nog een spectaculaire activiteit: daar kon je indoor sky-diven. Hiervoor moest je een tuigje aan en op een platform klimmen. Daar werd je vastgemaakt aan een touw hoog aan het plafond en vervolgens kon je hard naar beneden zwieren.

Scouting Aarle-Rixtel kijkt terug op een geslaagde open dag waar een groot aantal kinderen, zowel leden als niet-leden, zich goed hebben vermaakt. Bij verschillende speltakken van Scouting Aarle-Rixtel is er dit seizoen nog plaats voor nieuwe leden. Daarnaast zoekt Scouting Aarle-Rixtel nog leiding voor de Miniscouts (donderdagavond) en de Explorers (woensdagavond). Meer informatie tref je aan op www.scoutingaarlerixtel.nl.