Afbeelding
Foto: Johan Maas

Drukbezochte lezing MIR-Methode

Algemeen Gezondheid

Beek en Donk - Mireille Mettes gaf, donderdag 21 september, voor ruim 100 toehoorders interessante informatie over de door haar ontwikkelde unieke en gratis doe-het-zelf-helingsmethode. Deze methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten, die daar zelf iets aan willen doen.

De MIR-Methode zorgt ervoor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving, het kost je slechts 2 x 2 minuten per dag.

Wat kun je ervaren wanneer je de MIR-Methode toepast? De kwaliteit van je leven verbetert; allerlei kwaaltjes kunnen verdwijnen; je gaat patronen herkennen; je zit lekkerder in je vel; je doelen die je in je leven stelt worden steeds duidelijker; alles wat nodig is voor jou, gaat op je pad komen.

Marleen Maas en Maria Hendrix zijn MIR-Methode begeleiders uit Beek en Donk en Gemert. Op woensdag 25 oktober van 13.30 – 15.00 uur houden zij een MIR-Methode kring voor geïnteresseerden in Beek en Donk.

Wat doe je tijdens zo'n kring?
Je ontmoet andere mensen die ook de MIR-Methode doen. Dat schept een band. De MIR-Methode begeleider leidt de bijeenkomst en neemt je mee door drie onderdelen: 1. Thema-bespreking. Bewustwording is soms de helft van het helingswerk. 2. Vragenronde. Welke vragen heb je? Je leert ook van vragen van anderen. 3. Kringheling. Tot slot doet de hele groep de 9 stappen van de MIR-Methode voor één persoon. Het blijkt dat als de groep zich richt op een persoon, dat deze persoon een sterke heling ontvangt. Lynne McTaggart, wetenschapsjournaliste, heeft deze groepshelingen onderzocht en vertelt daarover op haar DVD 'De verbinding live'.

Praktische zaken: Kosten: €5,00. Koffie, thee, water en iets lekkers zijn aanwezig. Een kring duurt ongeveer 1,5 uur. Neem een extra vest mee voor het geval je het snel koud krijgt. Voor meer informatie zie www.mirmethode.nl/mir-methode-kring

Aanmelden bij voorkeur per mail, bellen kan ook: Marleen Maas, 0492-464396 / 06-10280392 of mail: dewittelelie@onsbrabantnet.nl.
Maria Hendrix, 0492-466089 / 06-10676958 of per mail: info@blauwebron.nl.