De nieuwe koning: Marinus Swinkels
De nieuwe koning: Marinus Swinkels

Marinus Swinkels Koning bij HSV 't Sluisje

Sportnieuws Sport

Lieshout - Het wedstrijdseizoen voor de vissers van HSV 't Sluisje zit er op. Afgelopen zaterdag kwamen ze bij elkaar om nog een gooi te doen naar de Koningstitel. Met in totaal 4 wedstrijden is het vaak de visplaats, door het lot bepaald, wie de kans maakt om de meeste vis te vangen. Voor aanvang van de laatste wedstrijd was de strijd nog zeker niet gestreden en was er bij sommige toch nog nervositeit.

Toen de wedstrijd ten einde was, en de vis gemeten, bleek het toch Marinus Swinkels te zijn die zijn 1e plaats in deze laatste wedstrijd met verve had verdedigd. Hij mag zich het komende jaar de Koning van de visclub noemen. Het klassement om het algemeen kampioenschap werd met de uitslag van deze wedstrijd helemaal op zijn kop gegooid en werd Rolf van de Laar de winnaar van dit klassement.

Eindstand Koningstitel
1. Marinus Swinkels, 2. John Ramakers, 3. Toon Daniëls, 4. Rolf van de Laar, 5. Gerry Dekkers, 6. Piet van Hoof, 7. Frans Verkuijlen, 8. Jan Geven, 9. Henk van Lierop 10. Rinus Smits, 11. Piet van Mameren.

Na deze 4e wedstrijd gingen de vissers huiswaarts en kwamen in het begin van de avond nar de schuilhut, bij de vijver, voor de prijsuitreiking. Nadat alle winnaars van de wedstrijden waren gefeliciteerd was er een gezellig samenzijn met daarbij natuurlijk wat te eten en te drinken en vooral de verhalen die verteld moesten worden.

De winnaars van de wedstrijden:
Openingswedstrijd: Rolf van de Laar
Sponsorwedstrijd: Willy Verhoeven
Oprichterswedstrijd: Frans Verkuijlen
Lieshouts kampioenschap: Marinus Swinkels
Zomeravond competitie: Leon van Turnhout
Algemeen kampioenschap: Rolf van de Laar

HSV 't Sluisje wil alle deelnemers aan de wedstrijden, de vrijwilligers en de sponsors bedanken voor hun bijdrage in 2017.

De nieuwe koning: Marinus Swinkels