Jeremy Raaijmakers in actie namens Sparta'25

Sparta'25 stelt zeer teleur

Beek en Donk - DAW heeft in haar beste wedstrijd dit seizoen overtuigend gewonnen van een tegenvallend Sparta'25. DAW domineerde de wedstrijd en kreeg kans op kans. Sparta'25 liep overal achter de feiten aan. Sparta'25 had veel geluk dat DAW voor rust niet al het pleit had beslecht. Maar wat DAW voor rust niet lukte, namelijk scoren, was na rust geen probleem voor de thuisploeg.

Sparta'25 begon ongeïnspireerd. DAW begon sterk en had gelijk kansen. Binnen 10 minuten had Sparta'25 als enkele tegengoals kunnen incasseren. De spitsen van DAW konden het doel niet vinden in het eerste deel van de wedstrijd. Tot ongeloof van de meegereisde supporters uit Beek en Donk wist Sparta'25 totaal tegen de verhouding in nog te scoren. Jeremy Raaijmakers speelde Elco van Schijndel aan, de spits rommelt wat en schiet dan vervolgens beheerst in. De uitblinkende keeper Rick van Aalst kansloos achterlatend. De resterende tien minuten voor de pauze is DAW aangeslagen, het creëert geen enkele kans meer, maar Sparta'25 ontbreekt het ook totaal aan wilskracht om te scoren.

Na de rust weer een sterker DAW. Waarom Sparta'25 massaal achteruitloopt is onduidelijk. Individueel heeft Sparta'25 wel de betere voetballers, maar als team kunnen ze geen vuist maken. Na een uur spelen valt de zeer verdiende gelijkmaker door een terechte strafschop. Daarna gaat het snel, binnen 6 minuten wordt de Sparta doelman nog twee keer verslagen. Een kwartier voor tijd wordt het tot over maat van ramp ook nog 4-1.

Een grote nederlaag voor Sparta'25 met ook nog slecht en ongeïnspireerd voetbal. Sparta verliest zo de aansluiting bij Volkel. Aanstaande zondag speelt Sparta'25 tegen Berghem Sport. Zij staan onderaan dus iedereen gaat er van uit dat het team laat zien dat het de betere ploeg is in deze klasse. Om 14.30 uur vindt de aftrap plaats op het eigen sportpark in Beek en Donk.