Next/Bedovo Dames 1 verpulvert koploper

Beek en Donk - Next/Bedovo Dames 1 trad thuis aan tegen de koploper van de competitie. Beide teams bleken aan elkaar gewaagd wat uiteindelijk voor een beslissende 5e set zorgde.

Adequaat verdedigend werk aan de kant van Bedovo zorgde ervoor dat onmogelijke ballen van de grond werden gevist en Bedovo de overwinning wist te bemachtigen. Lisa Ket wist tijdens sterke invalbeurten variaties in de aanval te realiseren. Een mooie, verdiende overwinning waar Next/Bedovo Dames 1 het onderste uit de kan heeft gehaald.

Cafe Thuis/Bedovo heren 1 speelde na een week rust thuis tegen hekkensluiter Activia. Met de opgetrommelde Dennis Brouwers en Inse van Gelder begon heren 1 voortvarend aan de wedstrijd. Na 2 wat moeizame sets waren set 3 en 4 een makkelijk prooi voor heren 1 waardoor de 1e 4-0 winst van dit seizoen een feit is.