Logo mooilaarbeek.nl
Suzy Bevers-Nuyts   | Fotonummer: 3b0ddf
Suzy Bevers-Nuyts (Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk))
Kunst en Cultuur

Expositie Suzy Bevers-Nuyts in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk – In 't Oude Raadhuis wordt tot en met 19 november een expositie gehouden van schilderijen van de in Lieshout wonende Suzy Bevers-Nuyts. De openingstijden zijn op zaterdag en zondag, van 14.00 tot 17.00 uur. Op afspraak met de exposant, kan de tentoonstelling ook op andere momenten worden bezocht.

Mogelijk hebben sommige mensen enkele van haar werken al gezien tijdens de kunstroute Laarbeek in september, waar ze dit jaar voor het eerst aan deelnam. Tijdens de komende expositie zijn er allemaal andere schilderingen van haar te zien. Omdat Suzy van afwisseling houdt, heeft ze al vele verschillende creatieve hobby's uitgeoefend. Dit gaat van fimoklei tot ballon modelleren, van schminken tot kettingen maken. Ook in de oude buurt waar ze woonde was zij degene die het organiseren van de activiteiten voor de jeugd op zich nam. Het tekenen, en later airbrush en schilderen is altijd de rode draad gebleven. Door de veelzijdigheid is haar werk vaak net anders, verrassend.

Waar komt dat creatieve vandaan? Dit heeft ze niet volledig aan zichzelf te danken en ook niet geheel door workshops of cursussen te volgen...het zit in haar bloed. Haar overgrootvader was een fotograaf en kunstschilder. Een tante schilderde en gaf schilderles. Helaas is haar kunstzinnige tante te vroeg, te jong overleden. Hierdoor kwam het besluit dat je moet doen waar je hart ligt. Het leven is al zo kort.

Haar hart ligt bij de zorg, maar ook bij het creatieve/schilderen. Zoekend naar een plek om het creatieve in zich wat meer op te pikken in plaats van maar af en toe bezig te zijn met schilderen, kwam ze bij Howeko in Beek en Donk terecht, (waar ze nu begeleidster is) de plaats waar veel hobby's beoefend worden. Zo is het schilderen een constante factor geworden. Daar, thuis en op vakantie.

Ondertussen geeft Suzy workshops, maakt in opdracht schilderingen op bv kinderkamermuren, canvasdoek, etc. Ze maakt tekenontwerpen voor allerlei doeleinden en ook op zwangere buiken maakt ze graag een kleurige afbeelding. Alle technieken, stijlen,onderwerpen en materialen die ze kent, en meer, komen aan bod. Zo houdt ze haar werk gevarieerd en interessant voor haar 'publiek'. Zeker de moeite waard. Kijk voor informatie ook op www.suzysartworld.nl en www.facebook.com/suzysartworld.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>