De 'Ou le Wappeurs'
De 'Ou le Wappeurs'

BALL-IN Mariahout

Algemeen Carnaval

Mariahout - Carnavalsgroep de 'Ou le Wappeurs' uit Mariahout hebben besloten te stoppen met het bouwen van een carnavalswagen. Gezien de strakke regels was dit niet meer datgene waarvoor ze willen gaan. Toch willen ze niet stil blijven zitten en besloten ze om iets anders te organiseren. De grote vraag is al jaren waar de jeugd vanaf 18 jaar nog in Laarbeek carnaval kan vieren.

Ze klopten bij CV De Heikneuters aan met de vraag of ze een evenement mochten organiseren en of iemand van de carnavalsvereniging zich hierbij aan wilde sluiten. Zo gezegd, zo gedaan. Er werd een plan bedacht en verder uitgewerkt. Dit resulteerde in 'BALL-IN Mariahout' op vrijdag 9 februari in het buurthuis van Mariahout. Met namen als DJ-imm, Tommy IJscobar, Down with the Syndrome & The Underdogs barst het feest los. In het tot feestzaal omgebouwde buurthuis is iedereen welkom die een kaartje heeft weten te bemachtigen.

De voorverkoop is al in volle gang, er zijn nog enkele tickets beschikbaar, maar wees er snel bij want op is op! Kaarten zijn voor slechts €8,00 te bestellen via de 'Ball-In Mariahout' Facebookpagina of te koop bij Jos Martens Tuin en Parkmachines aan het Ginderdoor 55 te Mariahout. Kijk ook eens op www.facebook.com/ballinmariahout of www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.