De Ketelbinkies
De Ketelbinkies

Start voorverkoop 'De Ketelbinkies'

Algemeen Evenementen

Lieshout - Ze hebben er vier jaar op moeten wachten, maar 6 januari staan de toneelspelers van 'De Ketelbinkies weer in het Dorpshuis in Lieshout. Ze spelen een gloednieuw toneelstuk: 'Geld alleen maakt niet gelukkig'. Deze toneelgroep met een beperking vindt zijn thuisbasis bij KansPlus in Asten-Someren. In deze 'Soos', zoals de spelers het zelf zeggen, is er van alles te doen. Van Carnaval tot Kerst en Sinterklaas, teveel eigenlijk om op te noemen, maar dus ook een eigen toneelgroep De Ketelbinkies.

Toneelvereniging de Vriendenkring uit Lieshout heeft al heel lang een vriendschappelijke band met deze groep en komen elkaar bij de uitvoeringen heen en weer tegen. De Ketelbinkies hebben vier jaar lang hard gewerkt om het toneelstuk 'Geld alleen maakt niet gelukkig' eigen te maken. Nu zijn ze er klaar voor en komen zij naar Lieshout om op 6 januari hun toneelstuk op te voeren in het Dorpshuis. Leuke bijkomstigheid is dat zij dit jaar 35 jaar bestaan.

De kaartjes voor de uitvoering zijn vanaf 1 december te koop bij Top 1 Toys van Berlo in de Dorpsstraat in Lieshout. Kaartjes kosten €6,50 en daarvoor heb je een heel leuke avond. De kaartjes die over zijn worden aan de kassa op de avond zelf verkocht. Dus kom allemaal kijken naar deze kanjers, want het speelt natuurlijk veel fijner voor een uitverkochte zaal.