't Anker wordt omgetoverd tot bioscoop

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Harmonie O&U geeft 9 december een filmconcert. Wat is een leven zonder films en wat is een film zonder muziek? Koninklijke Harmonie O&U brengt op zaterdag 9 december beide componenten samen.

Standaard zal het concert niet zijn. Omgetoverd tot een ware bioscoop kunt u in muziekcentrum 't Anker diverse filmbeelden aanschouwen. Het harmonieorkest verzorgt onder leiding van Fried Dobbelstein de muzikale bijdrage. Versterkt door een combo, pianist Ruud Bouwman en solisten Nick Heesakkers en Ingrid van den Nieuwehuizen belooft het een waar spektakel te worden.

Laat u deze avond meevoeren door muziek uit Hollywoodfilms door de jaren heen. Op eigen wijze zal Joop Vos u door de avond begeleiden. U kunt genieten van oude klassiekers als Charlie Chaplin en James Bond tot aan eigentijdse filmmuziek van The Incredibles en Avatar. Zelfs een spectaculaire act zal niet ontbreken. Dit wilt u niet missen!

Het concert zal aanvangen om 20.00 uur. Toegangskaarten à €7,50 zijn te verkrijgen bij Bloematelier De 4 Seizoenen (Piet van Thielplein) en Fietsvakman v/d Berg (Heuvelplein). Tevens zijn kaarten te reserveren bij de leden van het harmonieorkest en via secretaris@oenu.nl. Deze kaarten zijn dan te betalen en af te halen bij de kassa in 't Anker op de avond van de voorstelling.