Nieuw initiatief: Het Prinsendiner van Ganzegat

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - Een nieuw initiatief ziet het licht in Ganzegat: 'Het Prinsendiner van Ganzegat'. Dit diner is een nieuw jaarlijks terugkerend evenement, waaraan de stichting Organisatie Ganzegat elk jaar een ander goed doel verbinden en staat in het teken van lekker eten en drinken en netwerken in een gemoedelijke sfeer.

Het Prinsendiner vindt plaats bij Café Zaal bij van Dijk en bestaat uit een viergangen diner speciaal samengesteld en bereid door de chef-kok van Grand café Stout. Door middel van dit diner willen zij mensen dichter bij elkaar brengen en iets teruggeven aan de samenleving. Dit jaar willen zij TRAX11, het nieuwe jeugdevenement voor de jeugd tussen 12 en 18 jaar, een mooie start geven.

De gastheren Theo en Gerie van Gerwen heten U van harte welkom vanaf 18.15 uur. Het diner begint om 19.00 uur. Het beloofd een verrassende avond te worden. Waarbij het u aan niets ontbreekt. Een afwisselende avond met verrassende (gast)sprekers, lekker eten en drinken. Uiteraard maakt u ook persoonlijk kennis met Prins Richard d'n Urste van Ganzegat. De bijdrage voor deze avond bedraagt €77,00 per persoon. In deze prijs is het eten en drinken inbegrepen tot 00.11 uur. Zorg ervoor dat u er tijdig bij bent.

Dresscode, Zondagse kleren. De organisatie hoopt u op vrijdag 15 december vanaf 18.15 uur te mogen begroeten. Tip: Misschien ook een leuke avond om relaties op te trakteren. Commissie Prinsen Diner, Secretariaat: Postbus 24 5735 ZG Aarle-Rixtel, e-mail: secretariaat@ganzegat.nl 06-21110843.