Afbeelding

Runningteam Laarbeek houdt sponsordiner

Algemeen Algemeen

Laarbeek - De laatste jaren organiseert Runningteam Laarbeek voor de ROPARUN een sponsordiner. Dit diner vindt in het komend jaar ook weer plaats bij Bavaria Brouwerijcafé te Lieshout. Naast voortreffelijk eten en drinken wordt er ook nu weer gezorgd voor onderhoudend entertainment.

Zo hebben salonorkest Prelude en de cabaretgroep DVO reeds hun medewerking aan deze avond toegezegd. Er komt nog wat bij, maar dat blijft voorlopig even de verrassing. Maar dat het een gezellige avond gaat worden met een fantastisch diner is zeker.

Deze avond is uitstekend geschikt b.v. als een bedrijfsetentje/uitje of een groep vriend(inn)en of als familiediner of zomaar om deze doelstelling te ondersteunen. Tafels reserveren is heel goed mogelijk. Op 14 april 2018 vanaf 18.30 uur start deze feestelijke avond met een welkomsdrankje.

Wanneer u zou willen deelnemen kunt u nu al kaarten hiervoor reserveren. De kosten van het diner, €65,00 per persoon, zijn all-in, dat wil zeggen inclusief alles, behalve goede zin, dat moet u zelf meebrengen. Om 24.00 uur wordt de avond beëindigd, maar dan hoeft u nog niet naar huis. U bent nog van harte welkom in het cafégedeelte van het bedrijf.

De opbrengst van dit diner gaat volledig naar de palliatieve zorg voor mensen met kanker. U kunt kaarten bestellen via dit mailadres: hf.maas@gmail.com of bellen naar Hein Maas: 06-22604553. Ook kunt contact opnemen met Jan Dekkers: j.dekkers6@telfort.nl of 06-43970065.