vv Mariahout JO9-1 viert het kampioenschap

Mariahout JO9-1 ongeslagen kampioen

Mariahout - Mariahout JO9-1, gesponsord door Arno Leenders Timmerwerken, is ongeslagen kampioen geworden in de 1e klasse. Hoewel geen officiële rangschikking wordt bijgehouden kon toch berekend worden dat Mariahout JO9-1 met één punt meer dan de nummer 2 (Bruheze) uiteindelijk kampioen is geworden.

De wedstrijd thuis tegen Bruheze JO9-1 was ongekend spannend. Het scoreverloop was ook tekenend voor de spanning van de wedstrijd. Na een snelle 1-0 voorsprong, kwam Bruheze op een 2-1 voorsprong. Uiteindelijk ging Mariahout met een 5-4 voorsprong rusten. Na de rust was het toch weer Bruheze dat het initiatief overnam en terecht naar 5-7 uitliep. Mariahout kwam weer terug naar 7-7, maar hierna was het wederom Bruheze dat er 7-8 van maakte.

De laatste 4 minuten waren enorm spannend. De Mariahoutse keeper Jim kon met een enorm belangrijke redding zorgen dat het geen 7-9 werd. Daarna kwam Mariahout na een mooie aanval via Kay Leenders op de verdiende 8-8. Dat ze hierna 2 minuten voor tijd alsnog de 9-8 konden maken, was aan de enorme werklust en inzet van dit team te danken. Uiteindelijk maakte Koen Daniëls de bevrijdende 9-8 en wist Mariahout in de laatste minuut de winst binnen te slepen.

De spelers waren na het laatste fluitsignaal door het dolle heen. Mede dankzij de vele enthousiaste toeschouwers en onder de bezielende leiding van de leiders en trainers, heeft Mariahout JO9-1 uiteindelijk ongeslagen het kampioenschap binnen gehaald. Dit is een knappe prestatie, en het kampioenschap werd daarom ook nog uitbundig gevierd.

VV Mariahout wil de spelers, trainers, leiders en sponsor van harte feliciteren met deze geweldige prestatie.