Afbeelding

Hilarische bingo bij de Heikneuters

Algemeen Carnaval

Mariahout - Ook dit jaar is er weer volop activiteit voor jong en oud, de Hoge Raad en de jeugdcommissie van CV De Heikneuters organiseren voor u weer een mooi en gezellige carnavalsdinsdagmiddag met veel activiteiten die allemaal gratis zijn. Voor de allerkleinste is er een knutselhoek, maar ook spijkerslaan een speciale ballenbak en nog de nodige activiteiten meer.

Maar ook wordt er hilarisch bingo gespeeld met hilarische prijzen waarvan u versteld staat. Dit mag u dan ook niet missen ook is er een DJ aanwezig voor de nodige ontspanning tussendoor. Voor de kinderen is de bekende strippenkaart hier ook geldig dus lekker genieten bij de eigen bekende kraam voor snoep en een drankje. Ook wordt er op deze middag afscheid genomen van jeugdprins Jop en Jeugdprinses Jasmijn en heel hun gevolg. Met de lijfspreuk van prins Jop zetten ze het Heidurp op zunne kop! Maar ook prins Freddy en prinses Natascha zijn met heel hun gevolg aanwezig en prins Freddy gaat zeggen 'nou goan we knalle mi zun alle!' Dus dit beloofd een geweldige middag te worden.

Maar dit is nog niet alles want er is ook een loterij voor het goede doel, Team Twaalf25. Het team bestaat uit: Elke Dekkers, Bart Donkers, Joris Dekkers, Serge van Hout, Geert van Doorn en Maarten Gilsing. Maar ook Stan Verbruggen doet individueel mee om de Alpe d'HuZes zoveel mogelijk keer te bedwingen en te fietsen voor het KWF. Er is veel geld voor nodig, iedere deelnemer moet €2.500,00 inleggen om mee te mogen doen. Dus gedacht om deze jonge mensen te steunen door een loterij op touw te zetten. Dus hopen de Hoge Raad en de jeugdcommissie van CV De Heikneuters organisatie dat er massaal loten worden gekocht. Er is ook nog een mooie prijs voor het winnende lot. De aanvang van deze middag is 13.00 uur in zaal de Pelgrim te Mariahout.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.