Afbeelding

Spectaculaire winteractiviteiten Laarbeek Actief

Algemeen Evenementen

Laarbeek – De kerstvakantie was een top week! Van 2 t/m 5 januari waren de 'Spectaculaire winter activiteiten'.
Laarbeek Actief had weer een groot aantal activiteiten georganiseerd. Net als de voorgaande vakanties waren de activiteiten in deze vakantie een groot succes. In de kerstvakantie trokken ze ruim 300 kinderen naar alle verschillende activiteiten die Laarbeek Actief deze vakantie heeft opgezet.

'Dark sport games'
Op dinsdag 2 januari ging het programma van start. Voor de groepen 3 t/m 5 stond er in De Dreef in Aarle-Rixtel een groot parcours klaar in het donker, de 'Dark sport games'. Op de materialen zaten verschillende lichtgevende staafjes die zorgde voor een heel leuk effect. De kinderen waren enthousiast en vroegen meteen of er bij de volgende vakantie ook weer verschillende spelletjes in het donker komen.

Wintersurvival parcours
Een dag later kwamen ruim 25 kleuters bij elkaar om in Buurthuis Mariahout deel te nemen aan een te gek wintersurvival parcours. Met een mooie muts hebben de kinderen anderhalf uur lang genoten van de verschillende onderdelen die voor ze klaar stonden. Ook hebben de papa's, mama's, opa's en oma's het laatste kwartier vol enthousiasme meegedaan.

Luchtkussens
De Klumper in Lieshout stond donderdag 4 januari helemaal vol met enorme luchtkussens. De hele dag door zijn er kinderen geweest die hebben mogen genieten van de vele kussens. Ruim 170 kinderen hebben deelgenomen aan deze dag met veel plezier. Dit gaat vast en zeker een keer terug komen in een volgend programma.

Schaatsen

Laarbeek Actief sloot het programma op 5 januari af met een gezellige ochtend en middag schaatsen in het Boerenbondsmuseum in Gemert. Ruim 50 kinderen hebben aan deze dag deelgenomen. 2 uur lang hebben de kinderen mogen spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Laarbeek actief kijkt terug op een geslaagde week.

Overige activiteiten/vakanties inschrijven
Omdat de activiteiten de afgelopen vakanties een groot succes waren zet Laarbeek Actief ook de komende periode zich in voor de Laarbeekse jeugd, volwassenen en ouderen. Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op hun Facebookpagina: 'LaarbeekActief'. Hier blijf je op de hoogte en vindt je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kan je terecht bij het email-adres: jvdenden@vierbinden.nl.