Logo mooilaarbeek.nl
Kunst en Cultuur

Howeko exposeert in 't Oude Raadhuis

  | Fotonummer: fe0cda

Beek en Donk - De schilders en keramisten van Stichting Howeko exposeren van 3 tot en met 25 februari hun werk in het Oude Raadhuis in Beek en Donk.

De Stichting Howeko is de hobbywerkplaats van Laarbeek, waar iedere inwoner op zijn eigen niveau mag werken met verschillende materialen. Zo zijn er verschillende groepen mensen die tekenen, schilderen en werken met keramiek. Ofschoon het halen van welk niveau dan ook geen doel van Howeko is, kan men toch vaststellen dat er steeds mooiere producten worden gemaakt en dat mensen door bezig te zijn, boven zichzelf kunnen uitgroeien.

Uiteraard vinden kunstenaars het leuk om iedereen te laten zien waar ze zoal mee bezig zijn en daarvoor biedt 't Oude Raadhuis aan het Heuvelplein in Beek en Donk een aantrekkelijk podium.

Het Oude Raadhuis is geopend op de zaterdagen en zondagen van 14.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.oudraadhuis.nl en Facebook: T Oude Raadhuis. Graag tot ziens!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>