Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Op het Dierenparkje Regter Eind zijn elke ochtend vrijwilligers aanwezig voor de verzorging van de dieren en onderhoud van het park.

Zij willen tegemoetkomen aan de vraag vanuit de gemeenschap om het park bij goed weer ook 's middags open te stellen, want er zijn veel bezoekers voor wie het 's ochtends lastiger of zelfs onmogelijk is, om naar het park te komen. Daarom zoeken zij gastvrouwen/heren met een sociaal karakter die zelfstandig kunnen werken. De werkzaamheden bestaan eruit dat u eventuele vragen van bezoekers kunt beantwoorden en eventueel iets te drinken kunt aanbieden. Affiniteit met dieren is wel nodig.

Howeko is een plaats voor hobby en contact. Tijdens de pauzes ontmoeten mensen elkaar in de kantine met een kop koffie of thee. Ze zijn op zoek naar een vrijwilliger die een of meerder dagdelen per week in de kantine kan helpen. De taken zijn contact met de bezoekers, koffie en thee zetten en de kantine netjes houden. Je werkt in een team van op dit moment vijf dames.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.