Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Kaartverkoop Oktoberfest Aarle-Rixtel start 1 maart

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Al lijkt oktober nog ver weg, de kaartverkoop voor het Oktoberfest Aarle-Rixtel 2017 gaat binnenkort al van start. Kaartjes zijn vanaf 1 maart te koop bij Van den Heuvel Groente & Fruit en Bakkerij van Brug in Aarle-Rixtel en bij DIO Mark in Lieshout. Er is ook een passe-partout voor het hele weekend van 5 en 6 oktober te koop.

Een maand na de start van de lokale verkoop, op 1 april, start ook de online kaartverkoop. Door de kaarten een maand alleen lokaal te verkopen geeft de organisatie van het Oktoberfest mensen uit Aarle-Rixtel en omstreken eerst de kans om een kaartje te kopen. Vorig jaar waren de zaterdagkaartjes al voor de zomervakantie uitverkocht, dus ben er snel bij, want op is op.

Een sfeervolle tent, lange tafels, een lekkere pot bier en rasechte tiroler feestmuziek, het feest in het hart van Aarle-Rixtel is ongekend populair. Het oktoberfest is al jaren het op één na grootste evenement van de gemeente. Waar andere oktoberfest-evenementen in de regio gaan voor massa, lukt het de organisatie van oktoberfest Aarle-Rixtel het toch om het feest intiem en gezellig te houden.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober 2018 staat de volgende editie op de agenda en wederom belooft het een topfeest te worden. Natuurlijk is Aarle's trots Die Partyhosen erbij en ook de hoofdact van de avond is al vastgelegd. Welke feestband het is blijft nog even geheim, maar het is een band van Nederlandse bodem die de tent gegarandeerd op z'n kop zet. Voor prijzen en meer informatie kijk op www.oktoberfest-aarle-rixtel.nl.