Afbeelding

Voorbespreking bij De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek – De Werkgroep houdt maandag 12 maart de voorbespreking van de raadstukken voor de Raadsvergadering van 15 maart. De voorbespreking is in sporthal De Dreef In Aarle-Rixtel om 20.15 uur staat de koffie klaar.

Op de agenda van de Raadsvergadering staat het onderhoudsprogramma riolering 2018, een krediet voor het bouwrijp maken van woningplan Vogelenzang, een krediet voor bouwrijp maken van plan de Hoge Suute, een krediet voor automatisering, de zienswijze begroting GGD, de reactite op de kadernota GGD en de kadernota Senzer, de reactie op de kadernota van de omgevingsdienst, krediet voor vervanging landmeetkundige instrumenten, benoeming commissie geloofsbrieven.

Allemaal zaken die ze graag met u willen bespreken tijdens hun voorbespreking. Bent u niet in de gelegenheid om te komen maar wilt u toch uw mening kenbaar maken, dan kan dat via het mailadres dewerkgroep@gmail.com of via de raadsleden. U treft hun contactgegevens aan op www.dewerkgroep.nl of bel met Ben Swinkels, fractievoorzitter De Werkgroep: via tel 0499-422017.