Archieffoto Dorpsfeesten 2017: Brunchen in een mooi aangeklede sporthal De Dreef
Archieffoto Dorpsfeesten 2017: Brunchen in een mooi aangeklede sporthal De Dreef Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Quiznight Dorpsfeesten: Wie durft het aan om mee te doen?

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Nog twee maanden en dan begint een van de mooiste feesten van het jaar weer in Aarle-Rixtel: De Dorpsfeesten. De vier dagen in het jaar waar heel het dorp naar uitkijkt. Dit jaar van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei. Traditioneel starten de Dorpsfeesten met het leukste uitje van het jaar, De Jaarmarkt op Hemelvaartsdag. Op vrijdagavond volgt dan de inmiddels ook niet meer weg te denken Quiznight.

Quizmaster Rico Verbakel is alweer druk bezig om een zeer gevarieerde quiz in elkaar te zetten die voor de nodige hoofdbrekens zullen gaan zorgen. Muziek, sport, algemene kennis, Aarle-Rixtel en nog veel en veel meer onderwerpen zullen op verschillende manieren aan bod komen. Natuurlijk doen alle deelnemende teams mee aan de Quiznight waar naast prestige ook punten voor de algemene eindrangschikking te verdienen zijn.

Maar daarnaast is het goed om te zien dat steeds meer vriendengroepen en buurtverenigingen op vrijdagavond de weg weten te vinden naar De Dreef. Zij doen niet mee aan de hele Dorpsfeesten, maar mengen zich wel in de strijd van Quiznight. En iedereen is welkom.

Heb je dus zin om samen met je vrienden, buren, familie of misschien wel met je bedrijf mee te doen aan een zeer vermakelijke Quiznight? Geef je dan nu op via info@dorpsfeesten.info. En dan zien ze je graag op vrijdagavond 11 mei in De Dreef in Aarle-Rixtel voor een geweldige avond.