Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Harley-Davidsonclub Liberator viert 40-jarig bestaan

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Dit jaar viert Harley-Davidsconclub Liberator haar 40-jarig bestaan. De club werd in 1978 opgericht door 6 motorvrienden en is inmiddels uitgegroeid tot een 50-tal leden. Dit jaar vieren zij dan ook het 40-jarig jubileum in het weekend van 24 en 25 maart. Beide dagen vanaf 10.00 uur.

Elk jaar organiseert de club een beurs. Dit is een gezellige ontmoeting van nationale en internationale motorrijders van allerlei pluimage. Tijdens deze beurs zijn er veel oude en nieuwe Harley-Davidson motoren te bewonderen. Er zijn marktkramen met motoronderdelen, kleding en aanverwante spullen te koop. Ook worden er foto's van weleer getoond op een scherm.

Op zaterdagmiddag 24 maart is er live-muziek met Dos Paulos. Zaterdagavond is er een groots spektakel in de feesttent met de bands 'Bulldog LT' en 'Third Half'. Op zondagmiddag 25 maart is de afsluiting met de band 'Wood 88'.

De entree is gratis. Alle motoren zijn welkom. Het evenement vindt plaats aan de Lieshoutseweg in Aarle-Rixtel. Kijk voor informatie ook op www.hdcliberator.nl.