Bestuursleden, vlnr: Anita van de Laar, Martien Kuijpers, Jos Wijnen, Hans Aarden en Jan van Impelen. Lia Bouw mist op de foto
Bestuursleden, vlnr: Anita van de Laar, Martien Kuijpers, Jos Wijnen, Hans Aarden en Jan van Impelen. Lia Bouw mist op de foto

Buurtvereniging 'Octopus' neemt afscheid van 2 bestuursleden

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Tijdens de jaarlijkse bestuursvergadering van buurtvereniging 'Octopus' uit Beek en Donk is er afscheid genomen van twee ervaren bestuursleden. Jos Wijnen is 16 jaar penningmeester geweest en Jan van Impelen zelfs 10 jaar penningmeester en 20 jaar voorzitter van deze buurtvereniging.

Beide hebben zich al die jaren ingezet voor leuke, spannende en feestelijke activiteiten. In 2016 waren ze, samen met buurtbewoners, verantwoordelijk om de speeltuin met haar schitterende omgeving te betrekken bij de route voor 'Entente Florale', groenste gemeente van Nederland en later ook voor de groenste van Europa. Samen met het bestuur en buurtbewoners kregen ze het voor elkaar om de jury te laten genieten van de mooie speeltuin en haar prachtige omgeving.

Wethouder Tonny Meulensteen had graag zelf persoonlijk zijn dank willen uitspreken, maar was verhinderd. Door hem werd een brief opgesteld met blijk van waardering namens het gehele greenteam en de gemeentelijke organisatie die vrijwilligers waarderen.

Het zal voor de buurtvereniging niet makkelijk zijn om deze ervaren bestuursleden te vervangen. Tijdens de ledenvergadering werden beide heren nog eens in het zonnetje gezet. Namens het bestuur en de buurbewoners nogmaals dank voor jullie inzet.