Voorstelling voor ouders bij Commanderij College

Onderwijs Algemeen

Gemert/Laarbeek - De gezamenlijke ouderraden van het Commanderij College hebben iets bijzonders georganiseerd voor alle ouders op donderdag 29 maart. De voorstelling 'Dat schiet lekker op zo!' is dan te zien op de vmbo-locatie in Gemert.

Het is een humoristische voorstelling voor iedereen die kinderen heeft. Over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind op school, thuis en in de sport. Dit mag je niet missen.

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt met zijn zoon, thuis, rond school en bij de sportclub. Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten, terwijl hij ook zijn coach is. De voorstelling is gebaseerd op o.a. de theatervoorstelling 'Wel winnen, hè!', waar 100.000 mensen van genoten hebben. De reacties zijn zeer enthousiast. 'Heel grappig!' en 'zo herkenbaar!' Bezoekers geven de voorstelling gemiddeld een 8.

De uitvoering op donderdag 29 maart vindt plaats op de locatie vmbo Gemert (St. Josephstraat 17) en is dus toegankelijk voor ouders van alle locaties. De avond begint om 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten. De toegang is gratis. Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op de website www.datschietlekkeropzo.nl.