Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto Gezondheidsrace Laarbeek 2017: ATTC'77 hield een wandeltocht   | Fotonummer: 45ec2a
Archieffoto Gezondheidsrace Laarbeek 2017: ATTC'77 hield een wandeltocht (Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk) )
Gemeente

Aanmelden verenigingen voor deelname Gezondheidsrace Laarbeek 3.0

Laarbeek – Voor de vijfde keer staat De Gezondheidsrace Laarbeek in de startblokken. De Gezondheidsrace is door inwoners zelf bedacht en heeft tot doel om inwoners uit Laarbeek bewust te maken en te stimuleren tot een gezonde leefstijl.

Buurtverenigingen, sportverenigingen en muzikaal/culturele clubs die belangstelling hebben voor deelname kunnen zich tot 13 april per e-mail aanmelden bij de buurtsportcoach: ilse.v.ham@laarbeek.nl . In mei volgt er een informatiebijeenkomst. Daarna besluiten ze over definitieve deelname.

Inzet van de clubs
Verenigingen organiseren ieder apart één 'Laarbeekactiviteit' voor inwoners van Laarbeek, die bijdraagt aan een gezonde leefstijl en fijne leefomgeving. Daarnaast organiseren de clubs mét en voor elkaar een onderlinge kennismaking. Elke vereniging beoordeelt ook de Laarbeekactiviteit van andere clubs.

Wat levert het verenigingen op
Clubs gaan creatief aan de slag, werken samen met andere verenigingen én gaan er veel plezier aan beleven. Als beloning voor alle inzet, verdient elke vereniging een bedrag van minimaal € 800,-.

Belangstelling
Verenigingen die per mail hun belangstelling hebben doorgegeven, ontvangen een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst in mei. Daarna beslist een vereniging pas definitief over deelname. Bij grote belangstelling zal er worden geloot. De Gezondheidsrace Laarbeek 3.0 gaat op 1 oktober 2018 van start.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>