Rectificatie; Gratis cursussen voor Laarbeekse vrijwilligers en mantelzorgers

Algemeen Evenementen

In de editie van week 10 stond vermeld dat onderstaande verwenmiddag in het Dorpshuis in Lieshout zou plaatsvinden. Dit moet zijn De Dreef in Aarle-Rixtel. Ook de bloesemremedies stonden niet vermeld in het aanbod. ViERBINDEN biedt hiervoor excuses aan.

Verwenmiddag
Samen met een aantal enthousiaste dames organiseert de ViERBINDEN academie dit seizoen verwenmiddagen en -avonden. De volgende workshops en behandelingen worden aangeboden: Energetische healing door Maria Hendrix; Reiki stoelbehandeling door Nicole van Klei; Ontspannen voetmassage door Marleen Maas; Handmassage door Truus Kuijten en Bloesemremedies door Suzanne Verheijen.

Elk half uur worden er behandelingen gegeven. Je kunt je inschrijven op dit aanbod, maar je mag ook vrijblijvend binnen lopen. Donderdag 15 maart van 13.30 - 16.30 uur in De Dreef, Aarle-Rixtel.

Alle informatieavonden, trainingen en cursussen worden gehouden in een van de dorpshuizen van ViERBINDEN. Aanmelden of meer informatie? Neem contact op via emailadres vrijwilligerswerk@vierbinden.nl  of mantelzorg@vierbinden.nl of via telefoonnummer 0492-328800.