Runningteam Laarbeek
Runningteam Laarbeek

Benefietconcert voor de Roparun

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Zin in een gezellige avond? Op zaterdag 24 maart houdt Running Team Laarbeek een benefietconcert voor de Roparun. Met optredens van Bag on Wheels en DJ Whitefarmer, Back to Basic, Jan Vlemmings en Stijn van de Ven. De avond wordt gehouden bij Café zaal van de Burgt, aanvang 20.30 uur.

De entree voor deze avond is €5,00 die ten goede komt aan de Roparun voor allerlei instanties die hulp bieden aan kankerpatiënten. Running Team Laarbeek wil met de vele activiteiten zoveel mogelijk geld bijeenbrengen voor dit doel. Zo bracht de spinningmarathon die werd georganiseerd is samenwerking met Lifestylecenter Laarbeek bijna €450,00 op. Hun dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

Intussen is het team zaterdag begonnen aan de eerste training. Door NLdoet was niet iedereen aanwezig en kwamen ze chauffeurs te kort. Dit werd binnen het team vakkundig opgelost. Wel werd er hardgelopen en vooral door de dames van het team. Onderweg werd er nog even geposeerd bij het spandoek van Running Team Laarbeek aan de Bavariarotonde. De mooie route van 45 kilometer door Laarbeek werd afgelegd met een gemiddelde snelheid van 12 kilometer per uur. De volgende training is op 31 maart in de omgeving van Berg en Dal.