5e editie 'Schieten tegen Kanker'

Sport Evenementen

Beek en Donk - Zoals de 4 voorgaande jaren houdt Handboogvereniging Strijd in Vrede te Beek en Donk ook dit jaar weer een benefietwedstrijd op zaterdag 24 maart 'Schieten tegen Kanker'. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen om kanker de wereld uit te helpen.

Met een deelnemersaantal van meer dan 100 schutters uit heel Nederland overtreft dit alle voorgaande jaren en heeft de organisatie moeten besluiten om een middag- en avondwedstrijd te houden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de middagwedstrijd, de avond was al na 1 week volgeboekt. Bent u lid van de NHB en draagt u dit goede doel een warm hart toe, dan kunt u nog deelnemen. Kijk hiervoor op www.schietentegenkanker.nl en vul het deelnameformulier in. Er zijn mooie prijzen te winnen en ook zijn er een aantal prachtige items voor de veiling. Voor elke deelnemer is er een goodiebag en u kunt tegen een klein bedrag gebruik maken van het buffet, verzorgt door Buitengewoon Smakelijk uit Beek en Donk. Ook als toeschouwer bent u natuurlijk van harte welkom. Aanvang middagwedstrijd 13.30 uur. De avondwedstrijd begint om 18.30 uur.

Helaas is het nog steeds nodig om geld in te zamelen voor onderzoek en behandeling van deze verschrikkelijke ziekte. Maar samen met het Team Gimmert goes Alpe d'Huzes, dat bestaat uit 45 fietsers en lopers uit de regio Gemert, proberen zij weer een bijdrage te leveren om meer onderzoek mogelijk te maken. Natuurlijk kunt u ook het Team direct steunen. Ga daarvoor naar opgevenisgeenoptie.nl en zoek op de naam van het team. Kom ook op 24 maart naar Strijd in Vrede, Heereindsestraat 8a te Beek en Donk en steun het goede doel.