Evert Brouwers ook in Venloop op het Podium

Sportnieuws Sport

Lieshout - De Venloop in Venlo is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste en gezelligste loopevenementen van Zuid-Nederland. Veel internationale toppers kiezen deze halve marathon als voorbereiding op de grote stadsmarathons. Er zijn start op verschillende afstanden. Zaterdags was er al een wandelevenement.

Drie leden van Runnersclub Lieshout verschenen aan de start bij de 10 kilometer in Venlo. Na de eerste plaats in de Hel van Bakel behaalde Evert Brouwers nu een prachtige 3e plaats bij de heren 60 in dit internationale deelnemersveld. Evert volbracht de 10 kilometer in 42:53. Bryan Sterken stond ook hier aan de start en finishte als 50e bij de heren senioren in 39:41. Hans Leenders koos deze wedstrijd als voorbereiding op de Roparun. Hans eindigde als 24e bij de heren 50 in 47:17.

Marjan van den Tillaar liep in België de Cretes de Spa, een trail over 32 kilometer. Marjan die ook aan de start zal staan in de marathon van Rotterdam op 8 april, volbracht deze trail in 4 uur en 6 minuten.