Frank Nooijen
Frank Nooijen

Frank Nooijen vrijwilliger van het seizoen bij ASV'33

Algemeen Sport

Aarle-Rixtel - De vrijwilligersavond vond afgelopen zaterdag plaats in de kantine van ASV'33. Deze avond wordt door het bestuur aan de vrijwilligers aangeboden om hen te bedanken voor hun inzet tijdens het seizoen. Zonder vrijwilligers kan een club als ASV'33 niet bestaan.

Nieuw dit jaar is de verkiezing tot vrijwilliger van het seizoen. De leden mochten vrijwilligers voordragen waarvan zij vonden dat deze de titel vrijwilliger van het seizoen verdienden. Uit deze voordrachten is vervolgens een selectie gemaakt van 10 kandidaten: Maurice Spetter, Maurice Manders, Pierre Driessen, Frank Nooijen, Adri van Rosmalen, Frans Coppens, Toon Frenken, Joop Martens, Geert Raaymakers en duo Sander van den Waarsenburg en Robbert Mol.

Allemaal top vrijwilligers die veel vrije tijd in de club steken en die stuk voor stuk in aanmerking komen voor de titel 'Vrijwilliger van het seizoen'. Het bestuur van ASV'33 is erg dankbaar dat ASV'33 over zoveel goede vrijwilligers kan beschikken.

Echter kan er uiteraard maar één met deze titel vandoor gaan. De leden hebben kunnen stemmen op hun favoriete vrijwilliger en er zijn meer dan 300(!) stemmen uitgebracht.

De meeste stemmen waren voor Frank Nooijen, waarmee hij als eerste ooit gekozen is tot 'Vrijwilliger van het seizoen'. Gefeliciteerd Frank!

Frank is een vrijwilliger in hart en nieren en een echte ASV'er. Frank is verantwoordelijk voor de wedstrijdzaken bij de jeugd en is daarom iedere zaterdag op Sportpark de Hut te vinden. Ook op zondag is Frank op het sportpark, want na jaren leiderschap van ASV'33 5 is hij dit seizoen leider van het 1e. Daarnaast is Frank ook nog bestuurslid wedstrijdzaken. Kortom een verdiende winnaar!

Rabobank Clubkas campagne
Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de lokale banken. Elk jaar stellen ze hiervoor een bedrag beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden krijgen hiervoor een aantal stemmen die zij op hun favoriete clubs mogen uitbrengen, dus jouw stem is geld waard! Leden van de Rabobank hebben een stemcode ontvangen waarmee ze hun stem kunnen uitbrengen op ASV'33.