Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 63f699
Gemeente

Instagram fotowedstrijd Laarbeek: maak kans op tickets voor WiSH Outdoor

Laarbeek - Laarbeek is een prachtige gemeente om te fotograferen. Laarbeek is niet voor niets de 'Groenste gemeente van Europa'. Maar ze zijn benieuwd wat de favoriete fotoplekjes van inwoners en bezoekers van Laarbeek zijn. Zij kunnen dit fotograferen en van 1 tot en met 30 april delen via Instagram op @LaarbeekSchittert van de gemeente Laarbeek. Deelnemers maken kans op 2 VIP-tickets of 2 gewone tickets voor WISH Outdoor op zondag 1 juli 2018.

Wie kiest de winnaars?
Een vakjury maakt de keuze voor de hoofdwinnaar. De jury bestaat uit: Marcel van de Kerkhof uit Beek en Donk, Bram van de Vossenberg uit Aarle-Rixtel, Michel Verhoeven uit Aarle-Rixtel en Leo van den Heuvel uit Lieshout.

De vakjury kiest ook een aantal foto's voor de publieksprijs. Deze genomineerden moeten van 10 tot en met 17 mei 2018 zo veel mogelijk likes krijgen voor hun eigen foto op het account @LaarbeekSchittert.

Hoe kunnen mensen meedoen?
Deelnemers hebben een open instagramaccount en volgen het wedstrijdaccount @LaarbeekSchittert van de gemeente. De foto moet in Laarbeek genomen zijn. Hij moet door de deelnemer zelf gemaakt zijn en het mag ook geen bewerking van een foto van anderen zijn.

De deelnemers posten hun foto op hun eigen instagramaccount, met daarbij de tag #LaarbeekSchittert. En de deelnemers schrijven er een kort verhaaltje bij, bv. waarom die plek zo bijzonder is. Alleen foto's die van 1 tot en met 30 april 2018 gepost zijn, doen mee.

Alle informatie en de wedstrijdvoorwaarden zijn te vinden op www.laarbeek.nl/fotowedstrijd.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>