Laatste voorstelling van dit seizoen in Ons Tejater

Algemeen Evenementen

Mariahout - De laatste voorstelling van 'Ons Tejater' dit seizoen is op zondag 15 april om 14.30 uur in het Dorpshuis te Lieshout. Toneelgroep Maan speelt de sprookjesachtige familievoorstelling 'De Blote Billen Van De Keizer'. De keizer wilde namelijk nieuwe kleren.

Dus toen is dit sprookje ontstaan. En hij wilde niet zomaar nieuwe kleren. Nee, hij wilde de alleralleralleralleraller…..alleralleralleralleraller bijzonderste kleren van het land, van de wereld, van het universum. Enfin: Nieuwe kleren dus. Nou die heeft ie gekregen…

Toneelgroep Maan maakt er weer een dolle boel van in deze voorstelling die weinig om het lijf heeft. Toneelgroep Maan tekent voor leuke, eigentijdse stukken met veel vaart, spanning, humor en muziek welke zorgen voor uitverkochte voorstellingen in Zuid-Oost Brabant. Naast goed spel is de groep uit Son ook niet vies van 'special effects'. Zo stapten de spelers bij een van de voorstellingen in een film en zwom er bij de voorstelling 'Pinokkio' een haai over de hoofden van het publiek. Toneelgroep Maan richt zich niet alleen op kinderen. De voorstellingen hebben een 'dubbele laag', die er voor zorgt dat er ook voor volwassenen veel te genieten valt. Zij zien u graag bij deze ongetwijfeld weer spetterende familievoorstelling vol actie, spanning en humor. Voor kinderen van 4 tot en met 104 jaar. Tot ziens op zondag 15 april om 14.30 uur in het Dorpshuis te Lieshout.

Kaartjes a €7,50 (incl. ranja en chips en koffie/ thee voor volwassenen) zijn via internet te bestellen: www.vierbinden.nl/onstejater ofwel telefonisch te reserveren; 0499-422878 of af te halen bij het Dorpshuis in Lieshout.