Lenny Kuhr
Lenny Kuhr

Lenny Kuhr in het Kouwenbergs kerkje

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Lenny Kuhr komt op vrijdag 13 april naar Aarle-Rixtel voor een bijzonder concert in het Kouwenbergs kerkje. Als men de naam Lenny Kuhr hoort dan denkt men waarschijnlijk meteen aan het lied De Troubadour. Inderdaad, daarmee won zij in 1969 het Eurovisie Songfestival en dat was het begin van een lange succesvolle carrière.

Een rasartieste, meer dan vijftig jaar in het vak, schrijfster en vertolkster van zoveel mooie liedjes. Wat haar kenmerkt is haar warme persoonlijkheid, haar puurheid en bezieling. Ze houdt van het leven en van mensen en dat klinkt door in ieder lied. Een carrière die nog steeds voortduurt en waarin zij geweldig veel liedjes heeft geschreven en gezongen, met teksten die je ontroeren en een stem die je raakt en nog niets aan glans en kracht heeft ingeboet. Lenny houdt van optredens in intieme theaters zoals het Kouwenbergs kerkje, waar zij direct contact heeft met haar publiek. Haar warme persoonlijkheid en prachtige liedjes komen daar geweldig tot hun recht. Haar performance is soms ingetogen, verstild, dan weer sprankelend en uitbundig. Begeleid door twee fantastische muzikanten brengt zij op 13 april een spannende en ontroerende voorstelling. Een avond met Lenny is een avond die je niet snel vergeet.

Het concert begint om 20.30 uur. De entree bedraagt €20,00. Kaartjes kunnen ook worden gereserveerd en wel via 06-25265361 of 0492-381851.