Actie voor Roparun

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Shoeby aan het Piet van Thielplein in Beek en Donk houdt op woensdag 18 april een bijzondere sponsorverkoop. Van 19.00 tot 21.00 uur is deze kledingzaak open. Shoeby geeft de klanten tijdens die twee uur een aantrekkelijke korting van 10% en daarnaast draagt Shoeby 10% van de omzet af aan het Running Team Laarbeek. Dat is een mooi gebaar.

Het Running Team Laarbeek loopt tijdens de Pinksterdagen 2018 weer de Roparun van Hamburg naar Rotterdam. Hierbij wordt het team inmiddels al door veel bedrijven en personen gesponsord. De opbrengst komt geheel ten goede aan de palliatieve zorg. De zorg voor patiënten met kanker die niet meer kunnen genezen. Het Running Team Laarbeek ondersteunt deze mensen via bijdragen aan inloophuizen, hospice en vakanties. Die ondersteuning is hard nodig, zeker als u in eigen kring een familielid of goede kennis met kanker in het laatste stadium hebt meegemaakt weet u dat dat echt nodig is.

Kom daarom naar de sponsorverkoopavond bij Shoeby. Shoeby heeft leuke vlotte kleding voor jong en oud. Een goed moment om de kledingkast voor voorjaar en zomer aan te vullen en de Roparun te steunen. Zij zien jullie graag op woensdag 18 april vanaf 19.00 uur.