PeelPeuzelseizoen weer van start

Algemeen Algemeen

Laarbeek/De Peel - Het tiende PeelPeuzelseizoen is op 1 april van start gegaan. Peelpeuzelen is inmiddels een groot begrip in de regio geworden. Elk jaar ontdekken meer inwoners van én bezoekers aan De Peel de verschillende horecazaken en hun heerlijke gerechtjes via het Peelpeuzelen. Dit jaar kan je zelfs op 39 plekken de Peuzelbonnetjes inleveren!

Hoe werkt het?
Je koopt bij één van de VVV's in de Peelregio een Peelpeuzelboekje 2018. In dit boekje vindt je 10 bonnen, Peuzelkes. Deze Peuzelkes kun je inleveren bij de deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan staan. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie hierbij is verplicht. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren en hebt ook nog eens keuze uit 39 horecabedrijven! Dit seizoen variëren de PeelPeuzels van heerlijke soepen, lekker hapjese tot smakelijke zoetigheden. Dus voor ieder wat wils. De Peuzelkes kunnen van 1 april t/m 31 oktober 2018 worden ingeleverd. De boekjes zijn vanaf 1 maart te koop.

Speciale actie
In 2018 is Brabant de Europese regio van de gastronomie en in dat kader viert ook De Peel het foodjaar. Om het PeelPeuzelen extra aantrekkelijk te maken, krijg je bij aankoop de wandel- en/of fietskaart 'Heerlyck wandelen in De Peel' of 'Heerlyck fietsen in De Peel' voor slechts € 1,00 i.p.v. € 2,95!