Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Wekelijks maken vrijwilligers, samen met bewoners van De Regt, een mooie wandeling in Beek en Donk. De bewoners worden dan per rolstoel voortgeduwd. Even naar buiten, even in een andere omgeving, even de zon voelen, daar genieten de bewoners enorm van.

Het is voor de bewoners een uitje waar ze elke week weer naar uitkijken. Na het wandelen wordt er altijd een kopje koffie gedronken om nog even gezellig na te buurten. Deze wandeling is wekelijks op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur. Heb jij zin en tijd om met hen mee te wandelen?

Voor Scouting Beek en Donk zoeken zij begeleiders voor de esta-groep, kinderen van 7 t/m 11 jaar, tijdens de wekelijkse scoutingbijeenkomst. Je geeft invulling aan de wekelijkse bijeenkomsten en zorgt dat de kinderen een leuke ochtend beleven. De werktijden zijn op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, in de zomermaanden van 9.30 tot 12.00 uur.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.