Afbeelding

Lenteconcert Beek en Donks Gemengd Koor

Algemeen Muziek

Beek en Donk - Als u van mooie muziek houdt, kom dan op zondag 29 april naar het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg te Beek en Donk. Het Beek en Donks Gemengd Koor houdt daar, in de Rabozaal, het Lenteconcert.

Als gastkoren treden de Walsbergse Zangvereniging uit Deurne –Walsberg en het Gemengd koor Cantado uit Eersel, op. De aanvang van dit Lenteconcert is om 14.00 uur waarbij de Walsbergse Zangvereniging onder leiding van Dhr. Mario Geurtjens het concert zal openen met een zeer gevarieerd programma met o.a; 'Het Dorp' op tekst van Friso Wiegersma en op muziek van J. Ferrat en 'Walking in the air' van Howard Blake. Hierna zal het Gemengd Koor Cantato uit Eerde onder leiding van Mevr. Janneke van de Ven, het optreden vervolgen met o.a. 'Chim Chim Cher-ee', uit Walt Disney's, 'Mary Poppins' en uit de film 'Ronja de roversdochter', het Hoofdmanlied en Das Wolfslied. Na een korte pauze zal het Beek en Donks Gemengd Koor onder leiding van Arie Ketelaars met aan de piano Mevr. Jolanda Verhagen, het Lenteconcert besluiten met o.a. 'Mein Mädel hat einen Rosenmund', 'The Rhythm of life' en gezamenlijk met de twee andere koren, 'You'll never walk alone'.

Met het mooie voorjaar in het vooruitzicht een mogelijkheid om alvast muzikaal in de goede stemming te komen. De drie deelnemende koren hebben al tientallen jaren een uitstekende naam in de regio Brabant. Het concert begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur. De toegang is gratis. Een ieder is deze middag van harte welkom.