Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 834a7f
Foto: Joost Duppen
Algemeen

Paul de Hoon benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Beek en Donk/Lieshout - De tweede Koninklijke onderscheiding van donderdag 26 april gaat naar Paul de Hoon (67) uit Beek en Donk. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Verdiensten:
De heer De Hoon is ruim 20 jaar als vrijwilliger actief bij verschillende organisaties.

1997 - heden: lid / "doe" vrijwilliger bij activiteiten die ontstaan vanuit de lokale politieke partij Algemeen Belang Laarbeek.
1998 - 2015: vrijwilliger bij Jeugdland Helmond, het jaarlijks sport-, spel- en doefestijn voor kinderen in de groepen 3 t/m 8 van het basisonderwijs.
1998 - heden: vrijwilliger en in deze periode ruim 10 jaar bestuurslid geweest bij Platform Gehandicaptenbeleid Laarbeek; met name actief in de Werkgroep Muziekfeest en de Werkgroep Leef je in, Leef je uit bij de organisatie van grote evenementen.
2000 - heden: vrijwilliger bij De Zonnebloem afdeling Beek en Donk; verleent allerlei hand- en spandiensten.
2005 - heden: vrijwilliger bij Vierbinden; vraagt en biedt ondersteuning aan deze welzijnsorganisatie voor de uitvoering van initiatieven.
2012 - heden: vrijwilliger bij jongerenorganisaties &RG-Teens en Tienerwerk; is actief bij de organisatie van allerlei activiteiten voor de jeugd.

De heer De Hoon is een echte doener. Zijn inzet en betrokkenheid bij activiteiten die ten goede komen van de jeugd, de mensen met een beperking en de ouderen is groot.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>