Afbeelding

Gezamenlijk regiofeest KansPlus een succes

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Het eerste gezamenlijk georganiseerde regiofeest van KansPlus Asten-Someren-Deurne en Gemert-Bakel-Laarbeek-Boekel is een feit, en meteen een succes. De orkesten van beide regioafdelingen traden op voor het ruimschoots aanwezige publiek in het cultureel centrum in Deurne.

Nooit Gedacht Gemert opende het feest met een optreden. Daarna was de beurt aan de dansgroep van Asten-Someren de Special stars. Tussendoor was er ruimte om wat te drinken en te ontspannen met muziek van de DJ. Percussiegroep de Vrolijke Noot wist het publiek de liedjes van vroeger uit volle borst mee te laten zingen.

Nooit Gedacht bracht nog een aantal mooie nummers van hun repertoire ten gehore en de DJ sloot de middag af met vrolijke muziek. De voorzitters van de regio afdelingen Fons van de Gevel en Ans van de Kerkhof dankten iedereen voor hun inbreng en aanwezigheid, en maakten meteen bekend van dit regio feest een jaarlijks terugkerend festijn te willen maken. Ook verdere samenwerking wordt niet uitgesloten.