Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 3039a6
Evenementen

Big Band & Blues Night in Muziekcentrum 't Anker

Beek en Donk – BBC-jazz heeft weer een mooi affiche. De BBC-jazz en Australiër Louis King and Band komen op zaterdag 19 mei naar Muziekcentrum 't Anker aan de Pater Vogelstraat in Beek en Donk om daar hun Jazz, Rock 'n Roll en Rockabilly Blues te spelen.

De BBC-jazz speelt een aantal nummers, ook samen met Louis King. Het is voor de BBC-jazz een heuse uitdaging, maar er is in de afgelopen periode hard gewerkt om er een geweldig optreden van te maken. Muziekstukken die zeker opgelegd worden zijn: Humanism, I found a new baby, Grooving' high, Beyond the Sea en de swinging Jump. Jive an' Wail. De avond biedt een programma boordevol afwisseling.

Louis King wordt wel 'the King of Rockabilly Blues' genoemd. Hij werkte samen met BB King en andere grote namen. 'London, Barcelona, Beek en Donk...' Pierre Heesakkers, de dirigent van BBC-jazz lacht als hij bedenkt wat voor artiest hij in huis haalde. "Hij heeft overal al gespeeld. Dan is het toch wel heel gaaf dat hij hierheen komt!"

Louis King en zijn mannen staan garant voor veel variatie en amusement. Zij maakten muziek voor reclamefilms van het grootste Amerikaanse sportmerk. Maar ook net als in het Jungle Book ontvoert Louis King hun publiek met hun zeer geanimeerde, energieke interpretatie van bekende nummers. Hun materiaalkeuze onderscheidt ze van elke andere band en hun talrijke optredens illustreren hun nieuwheid en aanhoudende aantrekkingskracht.

Dit zijn dus niet de eerste-beste artiesten die naar 't Anker komen. Hou je van Jazz, Blues en Rock 'n Roll? Dan mag je dit zeker niet missen! De avond begint om 21.00 uur, entree is geheel gratis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>